e-Boekhouden.nl

   

Inlogformulier  

   

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat de 40e editie van de Simonis Biljartlakens Landsfinale een bijzonder wordt omdat het evenement wordt uitgebreid en de inrichting meer van deze tijd wordt. 
Tevens wordt in de wedstrijdzaal een horecapunt ingericht zodat de deelnemers en publiek, zoals ze dat ook tijdens de wekelijkse competitiewedstrijden gewend zijn, een drankje kunnen nuttigen. 
Op de site van de knbb (knbb.nl) vindt u een publicatie met alle nieuwe plannen rond de Simonis Biljartlakens Landsfinale.

Een van de veranderingen is de uitbreiding van het evenement. De Simonis Biljartlakens Landsfinale zal gespeeld worden op 22, 23, 28 en 29 juni. Op de dagen van 24 t/m 27 juni is er
de ruimte om andere evenementen op te zetten waarbij gezelligheid voorop staat.

Een van die evenementen wordt op maandag 24 juni het OPEN NK 5-BALL waarvoor iedereen met een libre moyenne tot 3.00 mag inschrijven. Er is ruimte voor 80 deelnemers/sters (vol is vol) die 
ingedeeld worden in 16 poules van 5 deelnemers. In de poules speelt iedereen één keer tegen elkaar waarbij gespeeld wordt om best of 3 sets. (Elke speler speelt dus minimaal 8/maximaal 12 sets)

De nummers 1 en 2 van de poules gaan door naar de laatste 32 waar vervolgens middels knock-out gespeeld wordt tot de winnaar bekend is.

De spelers worden tussen 8.30 en 9.00 uur verwacht waarna rond 09.30 uur de wedstrijden beginnen. Rond 11.30 is een pauze en om 12.30 uur is het vervolg van de voorronden. Vanaf 14.30 uur 
begint de knock-outfase met naar verwachting rond 16.30 uur de finale. Na de finale is er nog ruim gelegenheid om met een hapje en drankje de gemiste ballen met elkaar door te nemen in het bruin café.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-- en dient bij inschrijving te worden voldaan. Inschrijven kan op de site van de knbb (inschrijven.knbb.nl). De inschrijving sluit 4 juni om 16.00 uur en vol is vol (80 deelnemers)

Deze en meer informatie vindt u op de website van de KNBB.

De deelnemers ontvangen de sluiting een uitnodiging met meer informatie maar hieronder alvast de belangrijkste zaken:

Wat                  Open NK-5ball voor spelers tot 3.00 gemiddeld libre
Waar                Sportcomplex Merwestein Nieuwegein
Wanneer        Maandag 24 juni van 9.00 tot 18.00 uur
Hoe                  Maximaal 80 deelnemers worden ingedeeld in poules van 5 waarbij tegen elke
                         poulegenoot “best of three” gespeeld wordt (wie het eerst twee sets gewonnen heeft is
                         winnaar. 
Spel                  Er wordt gespeeld volgens de regels van het 5-ball (www.5-ball.nl) van 51 naar 0
Kleding            
vrijetijdskleding
Inschrijfgeld   € 10.--
Inschrijven      Via de website. Na het inschrijven kunt u via de betaalmodule het inschrijfgeld voldoen en bent u
                         ingeschreven. De inschrijving sluit dinsdag 4 juni om 16.00 uur. Rond 8 juni worden de indelingen en speelschema’s gepubliceerd.

Wij hopen u graag te ontmoeten tijdens het eerste Open NK-5ball en hopen dat dit evenement een langdurig onderdeel van de vernieuwde Simonis Biljartlakens Landsfinale zal worden.

Piet Verhaar
Voorzitter KNBB-Vereniging Carambole

   
© BV Benthuizen-Zoetermeer